DE PRIJZEN ZIJN ALLEEN GELDIG OP DE WEBSITE

Over ons

Verfijnd Veenendaal

De winkel voor al uw teken-, kunstschilder en hobbymaterialen. Met een enorme verscheidenheid aan merken is er voor ieder wel iets te vinden.
Op 27 september 2013 opende Verfijnd Veenendaal officieel haar deuren, in een leuk karakteristiek pand aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal. Langzaam maar zeker groeiden wij letterlijk en figuurlijk uit ons jasje. Toen we in de zomer van 2017 de mogelijkheid kregen om te verhuizen naar een groter pand, schuin tegenover ons toenmalige pand, hebben we deze mogelijk dan ook met beide handen aangegrepen. Op 1 september opende een compleet nieuwe Verfijnd Veenendaal op Patrimoniumlaan 22.

Merken

Op het gebied van schildersmaterialen bieden wij onder meer producten van Oudt Hollandsche, Talens, Winsor & Newton en Daler&Rowney. Bent u meer van het tekenen dan kunt terecht voor onder andere Derwent, Caran d'Ache, Faber Castell, Staedtler, Sakura, Tombow en Copic.
In de afgelopen jaren proberen we ook steeds meer de vraag op het hobby gebied te kunnen beantwoorden. Producten van onder andere, CraftEmotions, Marianne D., DutchDoobadoo en Carabelle studio's zijn in de afgelopen jaren aan het assortiment toegevoegd.

Oeganda

Naast alles op het gebied van tekenen en schilderen verkopen wij ook het een en ander aan handgemaakte Oegandeze producten, waaronder sieraden, knuffels en kandelaars. De gehele opbrengst van deze producten gaat terug naar de makers in Oeganda. Hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van de Joanne Foundation. De Joanne Foundation steunt kleinschalige projecten in Oeganda, heel specifiek rondom de stad Masaka. Zelf heb ik (Janne) hier voor een half jaar gewoond, dus ik weet waar het geld terecht komt en dat het goed besteed wordt! Het is dan ook aan te raden om de website www.joannefoundation.nl of hun facebook-pagina eens te bezoeken!

Contact

Heeft u vragen of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen, dan kan dit via de klantenservice