€25 = gratis verzending
Verfijnd Veenendaal

Opening
Op 27 september 2013 opende Verfijnd Veenendaal officieel haar deuren. Verfijnd Veenendaal is opgericht door Janne Bruinsma. Zij heeft bijna 10 jaar lang ervaring opgedaan bij Heger en van den Berg in Zeist
De winkel is gespecialiseerd op het gebied van teken- en kunstschildermateriaal.

Merken
U kunt bij ons onder andere terecht voor de producten van de merken, Oudt Hollandsche, Ara, Amsterdam (expert), Caran d’ache, DaVinci, Lyra, Derwent, Rembrandt, Van Gogh, Hahnemuhle, Canson, Galeria en Winton.

Oeganda
Naast alles op het gebied van tekenen en schilderen verkopen wij ook een grote hoeveelheid handgemaakte Oegandeze producten, waaronder sieraden, knuffels en kandelaars. De gehele opbrengst van deze producten gaat terug naar de makers in Oeganda. Het betreft hier een groep vrouwen die wekelijks bij elkaar komen om een eigen inkomen te vergaren. Tevens wordt een deel van de opbrengst gebruikt om de oudere inwoners van het dorp Kiwangala (Masaka, Oeganda) van een stenen huis te voorzien. De ouderenraad van Kiwangala bepaald zelf wie dit huis nodig heeft en ze helpen met zijn allen om deze huizen gebouwd te krijgen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen, dan kan dit via de klantenservice