Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Shop

Winkelwagen

Account

Over Verfijnd Veenendaal

Verfijnd Veenendaal

De winkel voor al uw teken-, kunstschilder en hobbymaterialen. Met een enorme verscheidenheid aan merken is er voor ieder wel iets te vinden.
Op 27 september 2013 opende Verfijnd Veenendaal officieel haar deuren, in een leuk karakteristiek pand aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal. Langzaam maar zeker groeiden wij letterlijk en figuurlijk uit ons jasje. In de zomer van 2017 kregen we de mogelijkheid kregen om te verhuizen naar een groter pand, schuin tegenover ons toenmalige pand. Deze mogelijkheid hebben we met beide handen aangegrepen. Op 1 september opende een compleet nieuwe Verfijnd Veenendaal op Patrimoniumlaan 22.

Merken

Op het gebied van kunstschildersmaterialen bieden wij onder meer producten van Old Holland, Winsor & Newton, Amsterdam, Van Gogh, ARA, Golden, Cobra, Daler&Rowney en vele andere merken. Bent u meer van het tekenen dan kunt terecht voor onder andere diverse producten van de merken Derwent, Caran d’Ache, Faber Castell, Staedtler, Sakura, Tombow en Copic.In de afgelopen jaren proberen we ook steeds meer de vraag op het hobby gebied te kunnen beantwoorden. Producten van onder andere, CraftEmotions, Marianne D., DutchDoobadoo en Carabelle studio’s zijn in de afgelopen jaren aan het assortiment toegevoegd.

Atelier Verfijnd

In ons atelier gevestigd in “de Kubus” (Spanjaardsgoed 5a) worden uiteenlopende cursussen en workshops gegeven, voor jong en oud. Hierin proberen we een zo divers mogelijk programma te bieden. Neem snel een kijkje bij het aanbod!Zoek je een specifieke workshop of cursus, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn!