Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories

Shop

Winkelwagen

Account

Neem contact met ons op

Voordat je ons een mailtje stuurt of ons telefonisch probeert te bereiken, vind je misschien je antwoord wel tussen de veel gestelde vragen! Wij proberen deze zo up-to-date mogelijk te houden, maar schroom niet om ons telefonisch of via de mail te bereiken.

Op de website is het nog niet mogelijk om met een cadeaubon te betalen. Wil je graag iets bestellen en betalen met cadeaubon? Stuur dan je bestelling inclusief je adresgegevens en het bedrag van de cadeaubon naar info@verfijndveenendaal.nl en wij handelen het graag via de email met je af.

Nee, zowel op de website als in onze winkel accepteren wij geen VVV-bonnen. Wij accepteren alleen de Verfijnd Veenendaal cadeaubonnen.

Jazeker! Cadeaubonnen kunnen in de winkel of via info@verfijndveenendaal.nl worden besteld. Cadeaubonnen kunnen worden besteld naar ieder gewenst bedrag, zijn onbeperkt geldig en hoeven niet in 1x op. Houdt wel rekening met de minimaal bestelbedragen, wanneer u een cadeaubon wil laten versturen.

Heel graag zelfs! Wij zijn begonnen als een stenen winkel. Onze webwinkel is hier een aanvulling op. Het is zelfs zo, dat we in de winkel nog meer producten hebben dan we op de website weergeven. Je bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Kijk hiervoor onder aan de website.

Voor het meest recente overzicht van openstaande vacatures verwijzen we je graag naar “vacatures” elders op de website. Je mag ook altijd je cv en motivatie doorsturen naar info@verfijndveenendaal.nl. Wij nemen je gegevens dan op in onze lijst met geïnteresseerden. Zodra er een vacature vrijkomt, wordt je hiervan op de hoogte gesteld.