Verzenden
Bestellingen die voor 14:00 worden geplaatst, worden op maandag tot en met vrijdag nog dezelfde dag bij Postnl aangeboden. Bestellingen na 14:00 uur proberen we ook dezelfde dag nog te verzenden, maar dit kunnen we helaas niet garanderen.
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden. Op feestdagen en tijdens onze vakantie (de eerste week van augustus) worden er geen bestelling verzonden.
Verzendkosten
Orders vanaf € 35,00 in Nederland, en € 50,00 in België gratis bezorgd.
Voor Nederland wordt er voor orders met een bedrag onder de € 10,00, € 9,95 in rekening gebracht. Voor een order tussen de € 10,00 en € 25,00 wordt er een bedrag van € 6,95 aan kleine orderkosten in rekening gebracht, bestelling worden als (brievenbus)pakket verzonden. Voor België geldt dat voor een order lager dan € 10,00 een bedrag aan € 11,95 een kleine orderkosten in rekening gebracht. Voor orders onder de € 50,00, wordt er € 8,95 aan verzend- en administratie in rekening gebracht.
Bezorgen
Bestellingen in Veenendaal en de directe omgeving worden door ons zelf (zoveel mogelijk per fiets) bij u thuis bezorgd.
Alle overige bestellingen worden door PostNL bezorgd.
Retourneren
Je kan tot 14 dagen na ontvangst je order retourneren. Kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening.
From outside
If you want to order from outside the Netherlands and Belgium, please send us your order by mail, in combination with your adress details. We will send you an offer including shippingkost. Payment will be done by invoice (bankpayment)
Scroll To Top
Close
Shop
0 Winkelwagen
0 Wishlist
Sidebar