IVM CORONAMAATREGELEN
* Afhalen kan op dinsdag tot en met zaterdag (muv 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag) tussen 10:00 en 13:00.
Plaats bij voorkeur bestellingen via de website, maar u kunt ook een email sturen naar info@verfijndveenendaal.nl of telefonisch via 0318-300402 (tussen 13:00 en 17:00 kunnen we telefonisch onbereikbaar zijn ivm bezorgen). U ontvangt vanaf info@verfijndveenendaal.nl een email zodra uw bestelling klaar ligt.
 
* Woont u in Veenendaal? Bestellingen komen wij dagelijk persoonlijk brengen. Dit gebeurd op dinsdag tot en met zaterdag in de middag. Bestellingen geplaatst tot en met 12:00 uur worden dezelfde nog geleverd. Bestellingen later geplaatst proberen we ook nog dezelfde dag te bezorgen, maar wij kunnen dit niet garanderen.
Producten waarbij staat "alleen afhalen Veenendaal" worden in deze situatie ook door ons bezorgd.
(voor gratis bezorging geldt minimale besteding € 25,00)
 
* Woont u in Ede, Wageningen, Bennekom, Rhenen, Elst utr, Amerongen, Leersum, Overberg, Ederveen, De Klomp, Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg? Dan komen wij bestellingen persoonlijk brengen. Dit gebeurd op in ieder geval op Dinsdag en Vrijdag. Bestellingen tot en met maandag, worden gegarandeerd op dinsdag geleverd. Bestellingen tot en met donderdag worden gegarandeerd op vrijdag geleverd. Een tijdsindicatie kunnen wij niet geven. U kunt bij de opmerkingen in het bestelformulier dat u niet aanwezig bent, dan wel dat het bij buren afgeleverd mag worden. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden (wij zijn helaas geen professionele bezorgdienst).
Producten waarbij staat "alleen afhalen Veenendaal" worden in deze situatie ook door ons bezorgd.
(voor gratis bezorging geldt minimale besteding € 25,00)
 
 
Verzenden
Bestellingen die voor 14:00 worden geplaatst, worden op maandag tot en met vrijdag nog dezelfde dag bij Postnl aangeboden. Bestellingen na 14:00 uur proberen we ook dezelfde dag nog te verzenden, maar dit kunnen we helaas niet garanderen.
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op maandag verzonden. Op feestdagen en tijdens onze vakantie (de eerste 2 weken van augustus) worden er geen bestelling verzonden.
 
Verzendkosten
Orders vanaf € 25,00 in Nederland, en € 35,00 in België gratis bezorgd. Voor Nederland geldt dat orders met een bedrag onder de € 25,00 er € 6,95 aan kleine orderkosten in rekening gebracht, bestelling worden als (brievenbus)pakket verzonden. Voor België geldt dat voor een order lager dan € 35,00, € 8,95 kleine orderkosten in rekening worden gebracht.
 
Bezorgen
Voor klanten in Veenendaal geldt dat wij artikelen bezorgen. Hiervoor geldt ook, vanaf € 25,00 is dit gratis. Dit geldt ook voor de artikelen, waarbij vermeldt staat "alleen afhalen Veenendaal"
 
Retourneren
Je kan tot 14 dagen na ontvangst je order retourneren. Kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening.
 
From outside
If you want to order from outside the Netherlands and Belgium, please send us your order by mail, in combination with your adress details. We will send you an offer including shippingkost. Payment will be done by invoice (bankpayment)