IVM de Ossenmarkt worden er geen bestellingen verzonden op woensdag 22 september.

Marabu

Marabu

De Marabu mixed media art spray is een oplosmiddelvrije spray paint. De art spray is ideaal voor het werken op poreuze en semi poreuze ondergronden (als schildersdoek en papier). De verf werkt ook op minder absorberende ondergronden als vinyl en polyester. De kleuren uit de Marabu mixed media art spray collectie zijn lichtecht en zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten.

Tijdens het werken kan je de kleuren heel makkelijk mengen. Is de verf eenmaal opgedroogd, dan is het watervast en kan je de spray niet meer heractiveren. Daardoor is het ideaal om gemakkelijk meerdere lagen van kleur en textuur aan te brengen.

Belangrijk is om de flesjes goed te schudden. Je moet het balletje in het flesje goed horen tikken. Ongeveer 60 seconden van de spray zou voldoende moeten zijn.
De verf uit de spray flesjes kan rechtstreeks gebruikt worden, maar ook verwerkt worden met een penseel of spons, net als met aquarelverf. Je kan het zelfs gebruiken om mee te kalligraferen. Draai het spray gedeelte van het flesje en doop gewoon je pen in de vloeistof.

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Marabu mixed media art spray is verkrijgbaar in flacons van 50ml en in 60 verschillende kleuren.