MOMENTEEL ERVAREN WIJ PROBLEMEN MET DE VOORRAAD OP DE WEBSITE

DE PRIJZEN GETOOND ZIJN ALLEEN GELDIG OP DE WEBSITE

Amsterdam

Amsterdam

De spray paint van Amsterdam geeft je artistieke vrijheid. Het geeft je de mogelijkheid om een nieuwe dimensie aan je werk toe te voegen.
Met de Amsterdam Spray paint kan je zoveel fantastische ondergronden gebruiken! Denk eens out of the box. Natuurlijk kan je het gebruiken op een schildersdoek, maar denk ook eens aan hout, metaal en papier (sommige ondergronden hebben een grondlaag nodig voor goede hechting)

De Amsterdam spray paint is op waterbasis, waardoor het ideaal is om binnenshuis te gebruiken. Het is niet geheel oplosmiddelen-vrij, deze oplosmiddelen zijn nodig om de verf te kunnen verstuiven. De spray paint droogt zeer snel en er kan dus gemakkelijk laag over laag gewerkt worden. Binnen no-time heb je resultaat van je werk. De verf is na droging ook geheel watervast.

Het assortiment van de Amsterdam spray paint bestaat uit 94 kleuren. De kleurnummers komen nagenoeg overeen met de kleuren uit de Amsterdam Standaard serie. Helaas zijn niet alle pigmenten geschikt om er een spray van te maken. Dit betekend dat een aantal kleuren uit de Amsterdam Standaard serie niet verkrijgbaar is in spuitbussen, maar deze zijn aangevuld met geheel nieuwe kleuren.

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werk eens met twee kleuren tegelijk, het brengt leuke en makkelijke kleurvermengingen. Deze manier van werken is ideaal bij het maken van (nacht)-landschappen. Het is zeer gemakkelijk en het geeft snel een leuk resultaat.