IVM de Ossenmarkt worden er geen bestellingen verzonden op woensdag 22 september.

Overige merken

Overige merken

Talens Art Creation gouache is een met water verdunbare, dekkende verf. Met de gouache kan je gemakkelijk streeploze en matte oppervlakken schilderen. Door de snelle droogtijd is de Art Creation gouache zeer praktisch in gebruik. De gouache kan op vele ondergronden gebruikt worden zoals papier, karton en hout. Gouache is zeer gewild vanwege de hoge kleurintensiteit. 

Giotto gouache is een kindvriendelijke gouache en heeft vooral bijzondere verf. De Giotto gouache is verkrijgbaar in diverse glitter, neon en parelmoer kleuren. Deze plakkaatverf brengt een extra dimensie in een schilderij of illustratie. Super leuk als detail of bij het beschilderen van werkstukken van bijvoorbeeld papier maché of klei.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ben je een beginnende illustrator en wil je gouache eens uitproberen? Dan is de Art Creation gouache een ideaal beginpunt. Het enige minpunt van de gouache is de kleurkeuze. De Art Creation gouache is helaas zeer beperkt en alleen te verkrijgen in sets. Een goed vervolg op de Art Creation gouache is de Talens Gouache, extra fine quality.