Momenteel worden er geen bestelbevestigingen verzonden. Wij zijn druk zoekende naar een oplossing! Onze excuses voor het ongemak.

Bestellingen na vrijdagmiddag 22 april 15:00 worden weer verzonden vanaf donderdag 28 april.

Sakura Koi watercolours - pocket field sketch box 4 metallic 8 fluor

€ 24,95
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
084511316805
Sakura Koi watercolours - pocket field sketch box 4 metallic 8 fluor is te bestellen in veelvoud van 1
Koi watercolours Sketch Box 12 CAC (Creative Art Colours) is een compacte set met unieke kleuren en afwerkingen voor unieke projecten. Deze set bestaat uit 4 metallic en 8 fluorescente kleuren. Koi CAC is op zakformaat en bevat essentiële accessoires voor schilderen onderweg. Maak je eigen unieke kleuren door te mengen met de metallic en fluorescerende verf. Ontdek een geheel nieuwe reeks verbluffende effecten door deze Creative Art Colours te combineren met je traditionele aquarelsets. Compacte reisset met aquarelverf. Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, wordt geleverd met meerdere accessoires: Koi Water Penseel (hervulbaar penseel), sponsje en mengschaaltjes in het deksel van de set.
Compact reisdoosje aquarelverf met speciaal geselecteerde pigmenten voor onderweg en Studiosets met een breder palet sprekende aquarelkleuren. De doosjes hebben een handig haakje aan de onderzijde, waardoor het geschikt is voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers, Water Brushes, mengschaaltjes en sponsjes. 084511316805 - Sakura Koi watercolours pocket field sketch box 4 metallic 8 fluor