Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.

Vanaf 28 april bent u weer volgens gewone openingstijden welkom 

Voor meer informatie over het afhalen van bestellingen

Voor meer informatie over bezorgen

PanPastel - intuïtief - 15 december

€ 39,95
Niet op voorraad
SKU
12152020

PanPastel - intuïtief

PanPastel is een materiaal waarmee je op heel veel verschillende manieren kunt werken. Marije werkt er het liefst heel intuïtief mee en in deze workshop laat ze je zien hoe jij dat ook kunt doen!

Docent: Marije Kalshoven
Datum: dinsdag 15 december
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Kosten: € 39,95 incl. koffie, thee & lekkers

Tijdens de workshop worden alle materialen verzorgd (zowel papier als overige producten). Bevalt het? Wilt u er thuis ook mee aan de slag? Na de workshop heeft u de mogelijkheid uw aankopen te doen met 20% korting (met uitzondering van boeken, lijstwerk en aanbiedingen)

Ons nieuwe atelier bevindt zich op de eerste verdieping van de Kubus, Spanjaardsgoed 5A. De ruimte is per trap en per lift te bereiken en is voorzien van rolmatten, zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast is de ruimte voorzien van afzuiging die direct naar buiten wordt geleidt en met een airco en warmte systeem met verse buitenlucht. De ruimte is ruim opgezet zodat iedereen zijn eigen plekje heeft.

De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. We hebben plek voor maximaal 8 deelnemers. Op 7 december beslissen we of de workshop doorgaat of niet, mocht de workshop niet op een eerder moment gevuld zijn.