Janne Bruinsma Eigenaresse Verfijnd

Verfijnd Veenendaal
De winkel voor al uw teken-, kunstschilder en hobbymaterialen. Met een enorme verscheidenheid aan merken is er voor ieder wel iets te vinden.
Op 27 september 2013 opende Verfijnd Veenendaal officieel haar deuren, in een leuk karakteristiek pand aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal. Langzaam maar zeker groeiden wij letterlijk en figuurlijk uit ons jasje. Toen we in de zomer van 2017 de mogelijkheid kregen om te verhuizen naar een groter pand, schuin tegenover ons toenmalige pand, hebben we deze mogelijk dan ook met beide handen aangegrepen. Op 1 september opende een compleet nieuwe Verfijnd Veenendaal op Patrimoniumlaan 22.

 

Merken
Op het gebied van schildersmaterialen bieden wij onder meer producten van Oudt Hollandsche, Talens, Winsor & Newton en Daler&Rowney. Bent u meer van het tekenen dan kunt terecht voor onder andere Derwent, Caran d’Ache, Faber Castell, Staedtler, Sakura, Tombow en Copic.
In de afgelopen jaren proberen we ook steeds meer de vraag op het hobby gebied te kunnen beantwoorden. Producten van onder andere, CraftEmotions, Marianne D., DutchDoobadoo en Carabelle studio’s zijn in de afgelopen jaren aan het assortiment toegevoegd.

Contact
Heeft u vragen of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen, dan kan dit via de contactpagina

Atelier Verfijnd
In ons atelier gevestigd in “de Kubus” (Spanjaardsgoed 5a) worden uiteenlopende cursussen en workshops gegeven, voor jong en oud. Hierin proberen we een zo divers mogelijk programma te bieden. Neem snel een kijkje bij het aanbod!
Zoek je een specifieke workshop of cursus, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

Scroll To Top
Close
Shop
0 Winkelwagen
0 Wishlist
Sidebar