Cursus Tekenen en schilderen - neem contact op bij interesse

€ 250,00
Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
09282020
Cursus Tekenen en schilderen - neem contact op bij interesse is te bestellen in veelvoud van 1

In deze cursus maak je kennis met diverse teken- en schildertechnieken. Onder meer ga je aan de slag met tekenen in perspectief en maak je kennis met acrylverf en aquarel.
Tijdens deze lessen word je bijgestaan door Kees Oosting. Kees is docent beeldende vorming, geeft ook in Ede diverse schildercursussen en is kunstenaar. Je mag bij ons gebruik maken van de aanwezig verf, penselen, papier om op te tekenen en te schilderen en overige benodigde materialen. Tijdens de cursus krijg je maar liefst 20% korting op aankopen in de winkel (met uitzondering van boeken, aanbiedingen en lijstwerk)

Data: 28 september, 5, 19 en 26 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november en 7 december
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Docent: Kees Oosting
Kosten: € 250,00 (incl. materialen, koffie, thee en lekkers)

Wilt u graag deelnemen aan deze cursus? neem dan contact met ons op via info@verfijndveenendaal.nl

Ons nieuwe atelier bevindt zich op de eerste verdieping van de Kubus, Spanjaardsgoed 5A. De ruimte is per trap en per lift te bereiken en is voorzien van rolmatten, zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast is de ruimte voorzien van afzuiging die direct naar buiten wordt geleidt en met een airco en warmte systeem met verse buitenlucht. Deelnemers hebben een eigen werkplek voorzien van ezel, tafel en stoel. De ruimte is ruim opgezet zodat iedereen zijn eigen plekje heeft.

De cursus gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. We hebben plek voor maximaal 8 deelnemers. Op 22 september beslissen we of de cursus doorgaat of niet, mocht de cursus niet op een eerder moment gevuld zijn.