Voorraadweergave op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 september kunnen vanwege onze open dag en kassaverandering niet up to date zijn. Hierdoor kan uw bestelling een langere levertijd hebben dan dat u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak!

Cursussen

Cursussen

Wilt u kennis maken met een specifiek product of techniek of bent u op zoek naar een meer verdiepende workshop? In ons atelier bieden wij een ruim assortiment aan workshops. 

Gedurende het jaar houden we het aanbod up to date en voegen we steeds nieuw aanbod toe. Houdt het aanbod dan ook goed in de gaten, want er is maar beperkt plek bij de workshops. Bij de meeste workshops is de groepsgrote maximaal 8 (mits anders wordt aangegeven)

Ons atelier is rolstoeltoegankelijk, zowel met auto, fiets als ov (bushalte en station Veenendaal Centrum liggen op  500m.) zeer gemakkelijk te bereiken, voor het pand ligt een grote gratis parkeerplaats

Cursusaanbod
Workshopaanbod
Kinderatelier

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het atelier is gevestigd op de Spanjaardsgoed 5a. Hier proberen we zoveel mogelijk docenten uit Veenendaal en direct omgeving een podium te geven. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om bekendere namen uit de teken- en schilderwereld uit te nodigen voor een workshop of masterclass.

Heb je een vaste groep mensen of wil je een vrijgezellenfeestje, afdelingsuitjes of bijvoorbeeld een creatieve babyshower organiseren, vraag ons naar de mogelijkheden!