Cursussen

Cursussen

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS ZIJN ALLE LESSEN TOT EN MET 6 APRIL OPGESCHORT. DEELNEMERS AAN DEZE WORKSHOPS EN LESSEN ZIJN PER MAIL OP DE HOOGTE GESTELD. ZODRA ER MEER BEKEND WORDT ZULLEN WIJ DAT HIER NATUURLIJK DELEN.

Wilt u kennis maken met een specifiek product of techniek of bent u op zoek naar een meer verdiepende workshop? In ons atelier bieden wij een ruim assortiment aan workshops. 

Gedurende het jaar houden we het aanbod up to date en voegen we steeds nieuw aanbod toe. Houdt het aanbod dan ook goed in de gaten, want er is maar beperkt plek bij de workshops. Bij de meeste workshops is de groepsgrote maximaal 8 (mits anders wordt aangegeven)

Ons atelier is rolstoeltoegankelijk, zowel met auto, fiets als ov (bushalte en station Veenendaal Centrum liggen op minder dan 500m.) zeer gemakkelijk te bereiken en het parkeren in de straat is gratis.

Workshopaanbod
Kinderatelier

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het atelier is gevestigd in de winkel. Hier proberen we zoveel mogelijk docenten uit Veenendaal en direct omgeving een podium te geven. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om bekendere namen uit de teken- en schilderwereld uit te nodigen voor een workshop of masterclass.

Heb je een vaste groep mensen of wil je een vrijgezellenfeestje, afdelingsuitjes of bijvoorbeeld een creatieve babyshower organiseren, vraag ons naar de mogelijkheden!

Daarnaast is het ook mogelijk om kinderfeestjes in ons atelier te vieren. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze feestjes.