Cursussen

Cursussen

Wilt u kennis maken met een specifiek product of techniek of bent u op zoek naar een meer verdiepende workshop? In ons atelier bieden wij een ruim assortiment aan workshops. 

Gedurende het jaar houden we het aanbod up to date en voegen we steeds nieuw aanbod toe. Houdt het aanbod dan ook goed in de gaten, want er is maar beperkt plek bij de workshops. Bij de meeste workshops is de groepsgrote maximaal 8 (mits anders wordt aangegeven)

In de maand juni mogen wij gebruik maken van de Snuffelshop (Patrimoniumlaan 59) Hier kunnen wij goed de 1,5m maatregel in acht nemen. Voor de periode daarna zijn wij nog op zoek naar een geschikte locatie

Ons atelier is rolstoeltoegankelijk, zowel met auto, fiets als ov (bushalte en station Veenendaal Centrum liggen op minder dan 500m.) zeer gemakkelijk te bereiken en het parkeren in de straat is gratis.

Workshopaanbod
Kinderatelier

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het atelier is gevestigd in de winkel. Hier proberen we zoveel mogelijk docenten uit Veenendaal en direct omgeving een podium te geven. Daarnaast vinden we het ook erg leuk om bekendere namen uit de teken- en schilderwereld uit te nodigen voor een workshop of masterclass.

Heb je een vaste groep mensen of wil je een vrijgezellenfeestje, afdelingsuitjes of bijvoorbeeld een creatieve babyshower organiseren, vraag ons naar de mogelijkheden!

Daarnaast is het ook mogelijk om kinderfeestjes in ons atelier te vieren. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze feestjes.